Seizoensbuffetten

Buffet lente 36,50

Optioneel, als voorafje: Romige aspergesoep 6,75

Koud     
Witte aspergesalade met ham, ei en krieltjes
Couscous salade met geroosterde courgette, aubergine en feta kaas
Komkommersalade met crème-fraîche en lente-ui
Gerookte eendenborst met rucolasalade en sinaasappeldressing
Lamsham met vijgenchutney
Gerookte zalm met wasabi mayonaise
Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade

Warm   
Pangafilet met asperges en botersaus
Maishoen met een saus van tomaat en geroosterde paprika
Gebakken biefstuk met haricotsverts, paprika en groene kruiden
Roseval aardappeltjes met rozemarijn
Warme lentegroenten

Dit buffet wordt geserveerd in de maanden april, mei en juni

Buffet zomer 37,50

Optioneel, als voorafje: Heldere runderbouillon met verse groenten  6,75

Koud     
Pastasalade met tonijn rode ui en kappertjes
Rucolasalade met geitenkaas, cherrytomaatjes en frambozendressing
Ceasarsalade – Romeinse salade, gerookte kip, olijven, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en knoflookdressing
Witlofsalade met jonge kaas, ham en bieslook
Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Diverse broodsoorten met basilicumboter en tapenades

Warm   
Gegrilde ribroast met honing-mosterdsaus
Surf en turf – biefstukpuntjes met gamba’s en kreeftensaus
Maishoen met een saus van tomaat en geroosterde paprika 
Gemengde zomergroenten
Gekruide aardappelpartjes met crème-fraîche

Buffet Herfst en Wild 34,75

Dit buffet bestaat uit een combinatie van koude en warme gerechten die elkaar versterken en daarom gelijktijdig worden geserveerd.

Optioneel, als voorafje: Wildbouillon met bospaddenstoelen   6,75

Koud     
Rode-bietjessalade met geitenkaas
Groene salade met spekjes en balsamicodressing
Wildpaté met cranberrycompote
Diverse broodsoorten met huisgemaakte truffelboter en tapenades

Warm   
Wildstoofpotje van hert en zwijn, op smaak gebracht met pure chocolade en koek
Kalkoenschotel met een romige saus van bospaddenstoelen
Gebakken wildzwijnshaasjes met wild jus
Stamppot van spruitjes met spekjes en abrikoos
Stamppot van knolselderij en pastinaak op smaak gebracht met wintertruffel
Kruidige rode kool met kaneel en appeltjes
Warme stoofpeertjes

Dit buffet wordt geserveerd van oktober tot en met maart

Stampotten buffet Fenny 25,50

Boerenkoolstamppot
Zuurkoolstamppot
Hutspot
Gebakken speklapjes
Rookworst
Gehaktballen met jus
Spekjes
Mosterd
Augurken
Zilveruitjes
Piccalilly

Dit buffet wordt geserveerd van oktober tot en met maart