Dinerkaart

Voorgerechten

Voorgerechten worden geserveerd vanaf 17:00 uur

Terrine van gevogelte

Huisgemaakte terrine van pistache en wild van gevogelte.
Geserveerd met zuur van Kesbeke en kweeperencompote

16

Charcuterie van wild

Zwijnpaté, rilette van eend, hertensalami en wildzwijnprosciutto

16

Etagére

Een selectie van onze voorgerechten om te delen.
Te bestellen vanaf 2 personen. Prijs is per persoon.

18

TARTAAR VAN GEROOSTERDE POMPOEN

Geserveerd met in as gerolde geitenkaas en een schuim van wortel en
ras el hanout

14

ZALM INGELEGD IN RODE BIET

Geserveerd met crème fraîche, viseitjes, salsa van bleekselderij en
groene appel

15

Uit de streek

Carpaccio van het ijssel vallei rund

Geserveerd met truffelmayonaise,
pijnboompitten, rucola, oude kaas
en beukenzwammen

15

Grolsche champignons

Gefrituurd in een bierbeslag van Grolsch bier met knoflooksaus

10

Huisgemaakte soepen

Doesburgse mosterdsoep

Romige soep van Doesburgse mosterd met uitgebakken spekjes

8

PADDENSTOELENBOUILLON

Geserveerd met geroosterde
knolselderij en enoki
paddenstoele

9

Hoofdgerechten

Uit de streek

TAMME EENDENBORSTFILET

Veluwse eend, geserveerd met een
jus van soja en steranijs

27

Gegrilde Hamburger

Van het IJsselvallei rund (200gr), met bacon, oude kaas, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet

22

uit de zee

SNOEKBAARSFILET

Omwikkeld met serranoham en
geserveerd met een beurre rouge saus

27

SCHELVISFILET

Met postelein, geserveerd in
puttanesca saus

27

Vlees noch vis

RAVIOLI GEVULD MET
BOSPADDENSTOELEN

Geserveerd met oesterzwammen
en een romige saus van
eekhoorntjesbrood

23

PARELGORT

Gegaard in bietenbouillon,
geserveerd met Doruvaelkaas, gele
bietjes en hazelnoten

22

Van het land

FILET MIGNON 180 GR

Gebakken in boter en geserveerd
met een Bordelaise saus

28

VARKENSWANGEN

In bokbier gegaard met een stamppot
van pastinaak, geserveerd met eigen
jus

25

HERTEN BIEFSTUK 180 GR.

Geserveerd met truffeljus en
gebakken paddenstoelen

29

WILDSTOOF

Stoof van hert, haas en wildzwijn met
een puree van aardappel en
pastinaak. Afgebonden met kruidkoek

26

Seizoensgroenten

Te bestellen als bijgerecht

5

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en een frisse salade. Heeft u diëten? Laat het ons weten.

Desserts

Mini magnum

Met bosvruchtenparfait, melkchocolade en
hazelnoot

10

TARTELETTE MET GEGRILDE ANANAS

Geserveerd met Meringue en gember hangop

10

Coupe de Vroolijke Frans

Royale coupe vanille-ijs met gekaramelliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom

9

Hollandse kaasplank

Ossekop Brabantse camembert, Oudwijker
lazuli, Landana oude geitenkaas en
Tebben buffelkaas met truffel. Geserveerd
met kletzenbrood en geroosterde noten

15

*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.

Heeft u diëten laat het ons weten

Kindermenu

Kinderkip

Krokant gebakken kippendij met friet, appelmoes en mayonaise

10,00

Pasta met zalm

Gebakken zalmfilet met tagliatelle en pesto

12,00

Pasta bolognese

Met tagliatelle, komkommer en geraspte kaas

10,00

Biefstuk & friet

Gebakken biefstukje met friet, mayonaise en salade

12,00

Portie friet met snack

Met een kroket of frikandel geserveerd met appelmoes en mayonaise

8,00

Kinderijsje

Vanille ijs met slagroom, spikkels en een kinderverrassing

5,00