Dinerkaart
Voorgerechten
Voorgerechten worden geserveerd vanaf 17:00 uur
Terrine van gevogelte
Huisgemaakte terrine van pistache en wild van gevogelte.
Geserveerd met zuur van Kesbeke en kweeperencompote
16
Charcuterie van wild
Zwijnpaté, rilette van eend, hertensalami en wildzwijnprosciutto
16
Etagére
Een selectie van onze voorgerechten om te delen.
Te bestellen vanaf 2 personen. Prijs is per persoon.
18
TARTAAR VAN GEROOSTERDE POMPOEN
Geserveerd met in as gerolde geitenkaas en een schuim van wortel en
ras el hanout
14
ZALM INGELEGD IN RODE BIET
Geserveerd met crème fraîche, viseitjes, salsa van bleekselderij en
groene appel
15
Uit de streek
Carpaccio van het ijssel vallei rund
Geserveerd met truffelmayonaise,
pijnboompitten, rucola, oude kaas
en beukenzwammen
15
Grolsche champignons
Gefrituurd in een bierbeslag van Grolsch bier met knoflooksaus
10
Huisgemaakte soepen
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met uitgebakken spekjes
8
PADDENSTOELENBOUILLON
Geserveerd met geroosterde
knolselderij en enoki
paddenstoele
9
Hoofdgerechten
Uit de streek
TAMME EENDENBORSTFILET
Veluwse eend, geserveerd met een
jus van soja en steranijs
27
Gegrilde Hamburger
Van het IJsselvallei rund (200gr), met bacon, oude kaas, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet
22
uit de zee
SNOEKBAARSFILET
Omwikkeld met serranoham en
geserveerd met een beurre rouge saus
27
SCHELVISFILET
Met postelein, geserveerd in
puttanesca saus
27
Vlees noch vis
RAVIOLI GEVULD MET
BOSPADDENSTOELEN
Geserveerd met oesterzwammen
en een romige saus van
eekhoorntjesbrood
23
PARELGORT
Gegaard in bietenbouillon,
geserveerd met Doruvaelkaas, gele
bietjes en hazelnoten
22
Van het land
FILET MIGNON 180 GR
Gebakken in boter en geserveerd
met een Bordelaise saus
28
VARKENSWANGEN
In bokbier gegaard met een stamppot
van pastinaak, geserveerd met eigen
jus
25
HERTEN BIEFSTUK 180 GR.
Geserveerd met truffeljus en
gebakken paddenstoelen
29
WILDSTOOF
Stoof van hert, haas en wildzwijn met
een puree van aardappel en
pastinaak. Afgebonden met kruidkoek
26
Seizoensgroenten
Te bestellen als bijgerecht
5
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en een frisse salade. Heeft u diëten? Laat het ons weten.
Desserts
Mini magnum
Met bosvruchtenparfait, melkchocolade en
hazelnoot
10
TARTELETTE MET GEGRILDE ANANAS
Geserveerd met Meringue en gember hangop
10
Coupe de Vroolijke Frans
Royale coupe vanille-ijs met gekaramelliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom
9
Hollandse kaasplank
Ossekop Brabantse camembert, Oudwijker
lazuli, Landana oude geitenkaas en
Tebben buffelkaas met truffel. Geserveerd
met kletzenbrood en geroosterde noten
15
*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.
Heeft u diëten laat het ons weten
Kindermenu
Kinderkip
Krokant gebakken kippendij met friet, appelmoes en mayonaise
10,00
Pasta met zalm
Gebakken zalmfilet met tagliatelle en pesto
12,00
Pasta bolognese
Met tagliatelle, komkommer en geraspte kaas
10,00
Biefstuk & friet
Gebakken biefstukje met friet, mayonaise en salade
12,00
Portie friet met snack
Met een kroket of frikandel geserveerd met appelmoes en mayonaise
8,00
Kinderijsje
Vanille ijs met slagroom, spikkels en een kinderverrassing
5,00