Voor het maken van een reservering kunt u de knop ‘reserveren’ rechtsonder in gebruiken.
Na het succes van de afgelopen jaren is er op vrijdag 10 maart weer een Keltische avond in de Vroolijke Frans. Het avondvullende programma is helemaal opgebouwd rond de Vroolijkheid-slogan ‘Eten Drinken en Cultuur’. Er wordt een origineel Keltisch buffet geserveerd met uiteraard typische gerechten uit Ierland en Schotland. Dit alles wordt omlijst met Keltische muziek van o.a. het mannenkoor ‘’Hardkoor’’.
Kosten voor deze avond bedragen €5,00 voor de muziek en €37,50 voor het koud en warm buffet, de invulling van het buffet vindt u onder aan deze pagina.
Mannenkoor Hardkoor
Zo’n jaar of 16 geleden ontstond een hechte groep zingende mannen, die zich gestaag uitbreidde tot een volwaardig koor. Het repertoire bestaat uit melancholieke Ierse en Schotse levensliederen. Het koor staat onder leiding van dirigent Andor Boddeke.
The Beguinnes
The Beguinness is een aantal jaren geleden begonnen als hobbybandje, opgericht door Marko Feith en Pieter Zegeling. Later zijn daar Richard Mulderij en Marcel Douma bij aangesloten. De naam is een samensmelting van Beginners en Guinness bier, waarbij beide elementen in de breedst mogelijke zin duidelijk herkenbaar aanwezig zijn. The Beguinness spelen Ierse folkrock muziek met zo nu en dan een uitstapje naar country. De band bedient zich daarbij van covers van onder meer The Pogues, The Dubliners, Flogging Molly en Dropkick Murphy’s en maakt (naast zang) gebruik van (bas)gitaar, mandoline, accordeon, slagwerk, mondharmonica en tin whistle. Een avondje The Beguinness staat hoe dan ook garant voor ontspanning en gezelligheid.
Koud warm buffet inclusief entree en livemuziek €42,50
Koud buffet
Salade met gerookte forel, geroosterde biet en bramen
Witlof salade met geroosterde bospaddenstoelen en appel
Verschillende soorten paté met vijgencompote
Salade van geroosterde oerwortelen, geitenkaas in as gerold met geroosterde noten en zaden
Biologisch brood geserveerd met huisgemaakte truffel en kruidenboter
Bourgondische kaasplank met appelstroop
Plateau met gedroogde hammen en rode uien chutney
In zijn geheel gepocheerde zalm filet geserveerd met limoen mayonaise
Warm buffet
Quiche van geroosterde knollen, oude kaas en mierikswortel
Gegrilde wildzwijnshaas geserveerd met wild jus en bospaddenstoelen
Maishoen geserveerd met abrikozen en spinazie
Wildstoofpot afgebonden met peperkoek
Kruidige rode kool met rozijnen, kaneel en appel
Geroosterde kriel in de schil met grof zeezout, rozemarijn en knoflook
Gegratineerde witlof met cheddar
Visstoofpot met Noorse garnalen, panga en rode mulfilet
Optioneel dessert
Coupe baileys €9,-
Coupe met vanille ijs van ijsboerderij Dommerholt geserveerd met baileys-room en gekarameliseerde nootjes
Irisch coffee €7,75